ZPB H&L DG2 - Pupillen 1: Spannend tot de laatste minuut!Robert @ 14 oktober 2006, 17:05

Het is weer zaterdagmiddag. We zijn met z'n allen weer gespannen voor de wedstrijd van vandaag. Dit keer spelen we tegen ZPB H&L Productions DG2 in het Inge de Bruijnsportfondsenbad te Barendrecht. Op voorhand wisten we niet wat ons te wachten stond omdat de tegenstand pas twee keer had gespeeld (1x gelijk / 1x gewonnen) en door onzw twee overwinningen stonden we één plaats boven hen.

Een vrijwel compleet team (op Aniek en Thijs Staps na) begint gedreven aan de wedstrijd. Al snel worden we getrakteerd op een verrassend afstandschot van Dylan die zo de eerste goal van de wedstrijd maakt. De daarop volgende minuten worden écht zenuwslopend. Als wij scoren scoort de tegenpartij ook en andersom. Het gaat echt de hele tijd alleen maar gelijkop. Niet alleen voor de kinderen is het een enorm spannende wedstrijd, ook voor het aanwezige publiek (zowel van ons als voor de tegenpartij). Maar ook voor de coaches Irma en Robert is de spanning om te snijden. Wat zou het gaan worden...beide teams blijken enorm aan elkaar gewaagd.

Met nog één minuut en 45 seconden te spelen in de laatste periode ziet het er niet goed uit voor ons. We staan één doelpunt achter maar hebben het nog niet opgegeven. In de laatste minuut moet de beslissing gaan vallen. Nadat we wederom op gelijke hoogte zijn gekomen met nog 42 seconden is het nu écht alles of niets. En dan gebeurt het...met nog 32 seconden te spelen komt het team uit Barendrecht weer op voorsprong.... Daar staan we dan...maar het kan nog! We hebben nog een halve minuut en we gaan het gewoon proberen. We krijgen zelfs nog even een manmeer maar het lukt niet meer om de bal in het doel te krijgen. De laatste vijftien seconden zo ongeveer heeft de keepster de bal nog in haar handen en dat vindt de scheidsrechter blijkbaar goed. Dan gaat het fluitsignaal....we hebben het niet gered en de eerste nederlaag is binnen. Het was flink balen zeg!!!!!! Zowel spelers, als publiek en coaches. We hebben er met z'n allen flink voor geknokt (de tegenstander nam het iets té lekkerlijk) en enorm ons best voor gedaan...maar helaas. Kop op jongens en meiden...volgende keer pakken we ze gewoon....écht wel!!!!!

In ieder geval zijn wij hééél trots op jullie en jullie hebben écht goed gespeeld met z'n allen!!!!!

Dylan scoorde deze wedstrijd totaal negen keer!!!! Christa maakte er ook één.

De gemaakte (groeps)foto's tijdens en na afloop van de wedstrijd staan inmiddels in het fotoalbum. Klik hier voor de wedstrijdfoto's en hier voor de teamfoto. De groepsfoto heeft iedereen inmiddels al gehad.