'KNZB Waterpolo'-app (teamstatistieken)

Dé app voor elke waterpololiefhebber: KNZB Waterpolo

Teamstatistieken zijn sinds de invoer van het digitale wedstrijdformulier niet meer via een website te raadplegen. Met de app 'KNZB Waterpolo' blijf je eenvoudig op de hoogte van je team, de prestaties en het competitierooster.

Sinds de invoering van het DWF (Digitaal Wedstrijd Formulier) verwerkt een vereniging het volledige wedstrijdverloop en de uitslag via een tablet. Zo is het mogelijk om als speler, coach of official het eigen programma en de statistieken direct te bekijken. Je kunt ook meteen de resultaten van de tegenstander zien en eenvoudig je favoriete team(s) en speler(s) volgen.

Het inloggen voor spelers, coaches en officials kan d.m.v. een e-mailadres en wachtwoord. Deze gegevens dienen overeen te komen met de registratie van deze persoon in Sportlink Club. Het is ook mogelijk om als toeschouwer, ouders, familie en/of vrienden in te loggen en teams of personen te volgen. Hiervoor is alleen een e-mailregistratie nodig. De app is dus niet alleen voor spelers, coaches en officials, maar ook voor iedereen die één of meerdere teams wil volgen.

Hoe zit het met de privacy? Een privacyniveau is persoonlijk. Het privacyniveau bepaalt welke van jouw persoonsgegevens met anderen gedeeld worden. Elk individu heeft een eigen persoonlijk privacyniveau. Dat kun je in deze app zelf aanpassen. Ongeacht de instellingen zal de scheidsrechter altijd je naam en foto kunnen zien in de teamopstelling van de wedstrijd (ter controle). Een uitgebreide toelichting over de privacy is terug te vinden op de website van Sportlink.

Voor het verkregen van de inloggegevens kan men contact opnemen met de waterpolosecretaris.

De app is beschikbaar voor Android en iOS en kan door iedereen gebruikt worden.