Policy gebruik van cookies op onze website

Op de website van ZVS gebruiken we cookies. Deze maken een technische werking van de website mogelijk. Daarnaast worden extra cookies gebruikt om de voorkeuren van de bezoeker te onthouden voor een volgend bezoek aan de website en om statistieken te verzamelen via Google.

Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine tekstbestandjes waarin de website die je bezoekt informatie in kan wegschrijven en weer op kan halen. Cookies zijn domeingebonden: De website van ZVS kan informatie wegschrijven en ophalen voor "zvs.nu" maar geen informatie ophalen die door andere websites weggeschreven wordt.

Meer over cookies kun je lezen op: www.allaboutcookies.org

Waarom deze informatie / wat is de Cookiewetgeving?

Sinds 5 juni 2012 is de Cookiewet in Nederland officieel van kracht. Deze wetgeving bestaat uit twee delen:

  • Iedere beheerder van een website moet verplicht zijn gebruikers informeren over het gebruik van cookies op de website, bijv. middels een cookie policy.
  • De beheerder van een website moet verplicht een opt-in-systeem gebruiken voor het plaatsen van cookies. Dat betekent dat de website geen cookies mag plaatsen of behouden alvorens de bezoeker hiervoor toestemming heeft gegeven. Pas daarna wordt het e.e.a. bijgehouden, dus niet eerder.

In beide gevallen geldt dit alleen voor zogenaamde "niet-functionele" cookies. Dit zijn cookies die niet strikt noodzakelijk zijn voor de werking van de site, zoals analyse van surfgedrag op een site.

Welke cookies worden op deze site gebruikt?

De website van ZVS maakt gebruik van de volgende functionele cookies, welke technisch benodigd zijn en niet optioneel zijn:

  • Het bijhouden of een gebruiker ingelogd of uitgelogd is en om welke gebruiker dit dan gaat.
  • Het bijhouden welke menu's ingeklapt of uitgeklapt zijn, zodat je de menu's niet bij elk bezoek opnieuw hoeft uit te klappen.

 Daarnaast maakt de website van ZVS gebruik van niet-functionele cookies t.b.v.:

  • Het bijhouden van het surfgedrag op de website om statistieken te verzamelen. Deze gegevens zijn niet persoonsgebonden en zijn derhalve niet terug te leiden naar een gebruiker.

Wat als ik cookies weiger?

De hierboven functionele cookies zijn benodigd om de website te laten functioneren. Ook als je cookies weigert worden deze cookies toch gebruikt (tenzij je geen menu's open- en dichtklapt of kiest om niet in te loggen).

De hierboven niet-functionele cookies worden echter verwijderd dan wel niet gebruikt. Ironisch genoeg wordt er dan een cookie op je computer geplaatst om te onthouden dat je cookies geweigerd hebt zodat we in de toekomst weten dat er (bijvoorbeeld) geen statistieken bijgehouden mogen worden van jouw surfgedrag.

Ik heb nog een andere vraag die hier niet bij staat...?

Geen probleem. Neem dan even contact op met de beheerder van de website via het contactformulier en hij zal je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.