18e Oliebollentoernooi ZVS 6 januari 2024

Een waterpolofestijn waar IEDEREEN aan mee kan doen. Dit geldt voor zowel leden als niet-leden, (oud-)zwemmers en (oud-)waterpoloërs maar ook vrienden en familieleden. Om iedereen kennis te laten maken met onze vereniging en de sport zijn familie en vrienden van harte welkom. Daag collega’s eens uit om nu eindelijk een balletje mee te komen gooien zodat ze zelf kunnen ervaren hoe het is. Men hoeft geen ervaring te hebben of expert te zijn om deel te nemen.

Meedoen is belangrijker dan winnen uiteraard en sportiviteit staat voorop! Het gaat allemaal om het plezier. Of je nou een ervaren speler bent of nog nooit een balletje hebt gegooid, dat maakt allemaal niet uit. IEDEREEN is welkom! Na het toernooi is er weer gelegenheid voor een hapje en drankje aan de bar van Zwembad de Wellen te ’s-Gravendeel. Er kan alleen gepind worden, contant betalen is niet mogelijk. 

Voorafgaand aan het avondprogramma spelen de heren van ZVS om 18:45 uur een oefenwedstrijd tegen ZZ&PC De Devel uit Zwijndrecht. Dit is voorafgaand het avondprogramma en iedereen is welkom om te komen kijken.

Het toernooi kent twee delen:
De middag is voor de jeugdleden (t/m 13 jaar), vrienden, ouders, familie en andere bekenden (met minimaal zwemdiploma A). Tijdens het toernooi zijn de teams gemixt, jong en oud speelt met elkaar. Jeugdige spelers worden veelal ondersteund door de ouders in het water, ze worden dus niet aan hun lot overgelaten. We beginnen om 14:00 uur en zijn rond 16:00 uur klaar. De laatste wedstrijd zal een wedstrijdje tussen de ouders en de kinderen zijn, over het algemeen het spektakelstuk van de middag. We sluiten rond 17:00 uur het toernooi met frietjes af. Deelname aan het middagprogramma is gratis. Zorg wel dat je om 13:30 uur aanwezig bent zodat we op tijd kunnen beginnen.

De avond is voor iedereen vanaf 14 jaar. We beginnen om 20:00 uur en zijn rond 22:30 uur klaar. Uiteraard zijn de oudere deelnemers die tijdens het middagprogramma hebben meegedaan ook weer van harte welkom. Deelname aan het avondprogramma bedraagt 7,50 euro per persoon. Zorg wel dat je om 19:30 uur aanwezig bent zodat we op tijd kunnen beginnen. Graag voor aanvang van het evenement de inschrijfkosten (bij voorkeur pin) te voldoen bij de toernooiorganisatie.

Mochten er nog bedrijven zijn die een bijdrage willen leveren aan het toernooi als bijv. sponsor dan is dat ook mogelijk. 

Aanmelden kan eenvoudig via onderstaand formulier. Nadat je aanmelding is ontvangen krijg je een bevestigingsbericht in de mailbox. We proberen gecombineerde inschrijvingen ook zoveel mogelijk bij elkaar te laten spelen. Wacht niet te lang, vol = vol.

 Evenement (handig om te delen)

 Flyer (handig om te delen)
 Uitnodiging (handig om te bewaren)

Voor info:
  Dennis Brobbel (middag)
  Wessel Boersma (avond) 
  Robert van Son (middag en avond) 

Vragen? Stuur ons een bericht via het contactformulier en we nemen spoedig contact op.

Organisatie Oliebollentoernooi Zwem- en Waterpolovereniging ZVS

Aanmeldformulier Oliebollentoernooi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Waarom?

* Veld is verplicht